Het trainersteam van Slagvaardig

Naast Maikel Wetters in Weurt zijn er nog 6 andere trainers actief voor Slagvaardig. Zoals Bram Gort en Floris Boers. Daarnaast zijn Carina Krijnsen en Nico de Blonde als echte LLTV-speelsters bezig met de opleiding en al bevoegd om training te geven. Een aantal van jullie heeft afgelopen winter al training gehad van Carina.
En natuurlijk zijn wij (Twan en Luuk) als eigenaren actief op de tennisbaan.

Wisselingen in het trainersteam, hoe komt dat?

Ons streven is om zo veel mogelijk continuïteit te bieden. Helaas is er al een aantal jaar tekort aan tennistrainers. Dit maakt dat trainers ook makkelijker een overstap kunnen maken. Zo stopt Erwin Holstein na ruim 1 jaar bij Slagvaardig. Hij gaat aan de slag bij een club waar hij meer de taken van hoofdtrainer krijgt en hij heeft aangegeven dat die rol hem beter past.
Wij danken Erwin voor zijn inzet en het overbrengen van de tennispassie op de leerlingen.


Trots en zeer tevreden met een positief en kundig trainersteam

Hoewel er een schaarste is op de trainersmarkt, vinden wij het belangrijk om een goed team te hebben. Wij zijn trots en blij met de huidige trainers die in Lent en Weurt lesgeven. Ons doel is om op een positieve manier de passie voor het tennisspel over te brengen, zowel bij jong en oud.
Dat proberen we met een zo vast mogelijk team. De ervaring van de laatste jaren leert echter dat er veel verschuivingen qua trainers zijn, op alle club.
Daarom zijn we extra blij met de aanvulling van Carina en Nico, twee echte clubspeelsters.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *