Nieuwe trainer: Bram Gort

De vraag naar tennistrainers is enorm groot. Aan de andere kant is er al een aantal jaar schaarste aan trainers.
Daarom zijn we blij dat Bram Gort het trainersteam van Slagvaardig komt versterken. Dit is waarschijnlijk een tijdelijke oplossing en het zal in het winterseizoen 2021-2022 in ieder geval gaan om de vrijdag.

Hij stelt zich aan de leerlingen voor.

Hallo LLTV’ers,

Als klein jochie stond ik vroeger uren te tennissen. Ik beleefde altijd veel plezier aan de sport en wilde mezelf constant verbeteren. Nu, heel wat jaren later, sta ik nog altijd veel op de baan. Niet alleen om zelf veel plezier te beleven en mezelf te verbeteren maar vooral om mijn enthousiasme en kennis over te dragen. 

Mijn naam is Bram Gort, ik ben 30 jaar, opgegroeid in Ruurlo en nu woonachtig in Arnhem. Vanaf 2010 ben op diverse clubs werkzaam geweest als tennistrainer, waarvan de laatste 6 jaar bij tennisverenging de ALTB in Arnhem. Dat betekent dat ik mijn 10-jarig “tennistrainer” jubileum inmiddels achter de rug heb. Op naar de 20 jaar waarin ik nog meer tennisfanaten kan enthousiasmeren en dingen mag leren. En vanaf 1 november mag ik dit ook gaan doen bij de LLTV. 

Mijn manier van lesgeven kenmerkt zich door mijn energie. Iedere les ben ik weer even enthousiast om gezellige lessen te verzorgen waarin hard gewerkt wordt aan onder andere techniek en tactiek. Daarnaast ben ik een creatieveling die van nieuwe uitdagingen houdt. Zo heb ik rolstoeltennis verzorgd en heb ik zelf een cardiotennis concept ontwikkeld.

Ik heb veel leuke verhalen gehoord over LLTV en heb dan ook veel zin om jullie (de leden van LLTV) te ontmoeten. En om degene die bij mij komen lessen te leren kennen, te enthousiasmeren en flink aan het werk te zetten natuurlijk.

Tot snel op de tennisbaan! 

Bram Gort

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *