Nieuwe trainer: Floris Boers

Hallo allemaal. Mijn naam is Floris, 28 jaar en al vanaf kleins af aan helemaal fan van het spelletje tennis. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik geen andere keuze had met een vader die ook werkzaam is als tennisleraar. 

Vanaf jonge leeftijd zag je mij altijd met een bal en racket in de weer. Dit heeft ertoe geleid dat ik heel wat jaren bij de bond heb mogen spelen. Toen deze mooie ervaring er voor mij op zat ben ik altijd met veel plezier blijven tennissen. Toen ik de opleiding CIOS ging volgen was mij dan ook snel duidelijk dat ik me wilde specialiseren als tennistrainer. 

Toen ik op mijn 20e de opleiding met succes had afgerond ben ik direct gaan werken als tennistrainer bij mijn vader in dienst in Veenendaal. Dit heb ik heel veel jaar met een grote glimlach gedaan. Stiekem voelde het de laatste tijd wel alsof ik klaar was voor een nieuwe uitdaging. Inmiddels ben ik samen met mijn vriendin verhuisd richting het mooie Nijmegen. Alsof het zo had moeten zijn werd ik op de hoogte gesteld dat er een vacature vrij was gekomen bij Tennisschool Slagvaardig.

Naast mijn werkzaamheden als tennistrainer ben ik afgestuurd (sport)diëtist en heb ik mijn eigen onderneming ‘’FlorisFitFood’’. 

Inmiddels heb ik mijn eerste uren mogen draaien bij Tennisschool Slagvaardig en ik kan niet wachten op alle volgende uren op de tennisbaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *