Even voorstellen: nieuwe trainster Carina Krijnsen

Hi tennisliefhebbers,

Zijn jullie ook zo gek van tennis? Ik wel. Sinds de eerste keer dat ik met mijn houten racket op de baan stond, vind ik het een prachtige sport.

Iedereen kan het spelletje op zijn of haar eigen manier spelen. En ik ben ervan overtuigd dat je nooit te jong, te oud of te goed bent om te leren. Zodat je nog meer kan genieten van de tennissport.

Mijn naam is Carina Krijnsen en ik woon in Lent samen met mijn man en drie kindjes. Al een aantal jaren tennis ik met veel plezier bij LLTV. De tennissport is sinds mijn jeugd een grote passie van me en ik merk nog altijd dat ik het heel leuk vind om op de baan te staan. Zelfs zo leuk, dat ik vanaf november het trainersteam van Slagvaardig kom versterken.

Benieuwd wat er voor jou in het tennisvat zit? Schrijf je snel in voor de volgende tennisronde.

Tot gauw op de tennisbaan!

Wij zijn erg blij met de komst van Carina

Met de komst van Carina hebben we een mooie aanvulling voor ons trainersteam. Een trainster als aanvulling op het trainersteam is een mooie aanvulling, zeker ook voor de leerlingen.
Carina heeft zelf enorm veel tenniservaring en een duidelijke passie voor het spel. Ook heeft ze al ervaring in het lesgeven, wat goed van pas komt.
Ze gaat in eerste instantie 1 avond in de week lesgeven, omdat ze het nog combineert met haar huidige baan, tennisopleiding en gezin.
Carina, heel veel plezier op de tennisbaan. En voor de leerlingen uiteraard ook veel plezier om met haar op de baan te staan. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als het zo goed bevalt, dat we Carina nog vaker op de baan mogen zien.

1 reactie op “Even voorstellen: nieuwe trainster Carina Krijnsen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *