Zomercyclus LLTV: inschrijven tot en met 18 februari

Maandag 11 maart beginnen de zomertrainingen. Inschrijven voor deze cyclus kan tot en met zondag 18 februari.

  • Cyclus van 20 trainingen
  • Medio maart tot en met begin oktober
  • Geen training in de zomervakantie

Hoe werkt Mijn Sportles?

Heb je nog niet eerder aangemeld via Mijn Sportles? Dan lees je hier hoe dat werkt.
Heb je al een account? Dan zijn jouw gegevens opgeslagen en kan jij je snel aanmelden.

Welke lespakketten zijn er?

Je hebt veel keuze, zowel qua groepsgrootte en tijdstip. We proberen zo veel mogelijk aan alle wensen te voldoen. Hierbij zijn we afhankelijk van het aantal inschrijvingen, de beschikbaarheid van de trainers en jullie flexibiliteit.

Tip: kies voor een training overdag. In totaal trainen al bijna 10 groepen overdag en zij zijn hier erg tevreden. Grote voordeel is dat je vaak op twee banen kunt trainen. Bovendien krijg je als volwassene korting op de trainingen die overdag plaatsvinden.

Bekijk alle lespakketten

Start zomercyclus: wisselmoment trainer en/of tijdstip

De start van de zomercyclus is hét moment waarop we wijzigingen aanbrengen. Heb je twee keer op rij van 21:00 tot 22:00u getraind en wil je nu op een ander moment trainen? Geef dat dan aan in jouw voorkeuren. Vind je dit juist een prettig tijdstip? Dan kun je dat vermelden in de opmerkingen.
Andersom geldt het ook: heb je twee keer op rij van 19:00 tot 20:00 of van 20:00 tot 21:00u getraind? Dan wordt jouw groep nu misschien ingedeeld om 21:00u.
We denken dat je van alle trainers iets kunt leren. Elke trainer van Slagvaardig heeft zijn/haar eigen manier en accenten.
Daarom wisselen we in de zomerperiode regelmatig van trainingsgroepen. Daarom is de kans aanwezig dat jij in de zomerperiode een andere trainer hebt.


Is er voor iedereen plek?

Tot nu toe kunnen we altijd iedereen een plek aanbieden. Daarbij geldt: bestaande lessers krijgen voorrang. Voor nieuwe lessers is in eerste instantie op vrijdagavond plek.

Tip: je hebt de meeste kans om geplaatst te worden als je overdag kunt trainen of vroeg in de avond.

Lesreglement

Bekijk het lesreglement

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *