Nieuwe trainer: David Gruntjes

Op maandag 13 mei start David Gruntjes bij ons als trainer. Hij geeft de komende maandagen een deel van de trainingen van Sander, die geboorteverlof heeft.

David stelt zich graag aan jullie voor.

Ik ben David en ben 27 jaar oud. Op mijn 8e ben ik begonnen met tennis en afgelopen jaar ben ik begonnen met de trainersopleiding en met training geven. Eerst bij Avanti en nu ook in Lent. Ik kom niet uit de regio, maar uit Oss. Voor studie ben ik hier komen wonen en zoals velen blijven hangen. Verder werk ik nog in een café op de Grote markt. Naast werk tennis ik nog wekelijks, zeker nu de competitie weer bezig is. Op het moment ben ik in de enkel 3 en in de dubbel 4.

Ik kijk er naar uit om training in Lent te geven en zie jullie graag snel op de baan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *