Lespakketten

Gedurende het jaar zijn er twee trainingscyclussen: de zomertrainingen (20 trainingen van april t/m eind oktober) en 16 wintertrainingen (november t/m maart).

Momenteel zijn we bezig met de zomercyclus. Met bijna 600 aanmeldingen zitten we voor de volwassenen vrijwel helemaal vol. Door onderstaand overzicht krijg je een beeld van de mogelijkheden die er in de cyclus zijn, stel dat je later een keer instroomt.
Wil je meer informatie of heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op.

Hoe maken wij de planning?

Doordat veel mensen zich aanmelden voor tennisles, hebben wij elke keer een flinke uitdaging. We gaan weloverwogen te werk bij het maken van de indeling. Benieuwd hoe? Lees meer.

Volwassenen

Ons advies: les in een kleine groep

De beste progressie boek je in een kleine groep. In een groep met 4 spelers krijg je veel persoonlijke aandacht en heeft de trainer net wat meer tijd om jou te helpen bij technische aanwijzingen.

  • Senioren 4 personen overdag (met korting): € 250,-
    Een heerlijke start of onderbreking van je (werk)dag. En een grote kans van het spelen op meer banen, omdat deze overdag beschikbaar zijn.
  • Senioren 4 personen avond: € 275,-
  • Senioren 8 personen avond: € 144,-
    Deze groepen worden vooral geplaatst op dinsdag, woensdag en vrijdag. Ook is de kans groter dat je van 21 tot 22u mag trainen.
Strippenkaart 6 privé- of duolessen

Met een 6 strippenkaart spreek je samen met de trainer een geschikt tijdstip overdag af. Op 6 momenten train jij alleen, of samen met een tennismaatje, heel specifiek naar iets dat jij wilt trainen. Loop je bijvoorbeeld aan tegen de vastheid van je backhand, of wil je je service aanpakken? Dan is dit echt iets voor jou.
Totale kosten: € 220,-. Bij een duo-training betaal je dus € 110,- per persoon. Dit is het tarief voor mensen die in dezelfde periode ook groepstraining hebben. Anders is het tarief € 250,-.

JEUGD

ALLES IN 1

Samen met de vereniging LLTV zijn wij vorig jaar gestart met Alles in 1. Je leest er alles over op de website van LLTV.

Blauw
In tennislessen van 45 minuten leren de kinderen tussen 4 en 6 jaar de beginselen van he tennisspel. Ook leren ze veel motorische vaardigheden, waar ze later veel aan hebben in het tennisspel.
Kosten tennisles: € 19,20 per maand. Dit is exclusief de Alles in 1 kosten voor het lidmaatschap.
De kinderen van tenniskids Blauw krijgen vooral training op maandag, woensdag en vrijdag.

Rood en Oranje
Je geeft jouw kind op voor 1x per week trainen. Daarnaast is er op dinsdag en donderdag instuif. Als jouw kind wilt, kan hij/zij dan vaker tennissen dan alleen de reguliere training: 1x op het het vaste trainingstijdstip en 1 of 2x op de instuif.

Instuif Rood: dinsdag en donderdag van 15.30 tot 16.15
Instuif Oranje: dinsdag en donderdag van 16.15 tot 17.00

Kosten tennisles: € 23,33 per maand. Dit is exclusief de Alles in 1 kosten voor het lidmaatschap.

Groen en Geel
De kinderen hebben keuze uit 1x per week of 2x per week trainen.
Wij delen hen in bij een zo goed mogelijk passend groepje.

Kosten voor 1x per week trainen: € 28,33 per maand. Dit is exclusief de Alles in 1 kosten voor het lidmaatschap.
Kosten voor 2x per week trainen: € 47,58 per maand. Dit is exclusief de Alles in 1 kosten voor het lidmaatschap.