Status planning zomerlessen, update 30 maart

In totaal hebben 567 mensen zich aangemeld voor de zomertrainingen. Leuk dat jullie allemaal zo enthousiast zijn. Dit betekent dat wij weer een flinke uitdaging hebben qua plannen. Het is fijn dat veel van jullie flexibel zijn, wat het plannen voor ons makkelijker maakt.

Update 30 maart

De planning is afgerond! We hebben iedereen een plek kunnen aanbieden. In totaal trainen er bijna 580 mensen de komende periode.
Woensdag 30 maart ontvang je een mail vanuit YourTennis. De komende dagen gebruiken we om de groepsapps aan te maken.

Kan jij overdag trainen?

Kan jij overdag trainen? Bijvoorbeeld op woensdag, donderdag of vrijdag? Laat het ons weten. Stuur een mail naar training@slagvaardigtennis.nl of neem contact op met Luuk: 06 51398606. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Meestal kom je in een groep met een doordraaisysteem, waardoor je één keer per aantal weken uitdraait.

Wanneer beginnen de trainingen?

De planning van het Senioren Lents Open Toernooi is inmiddels bekend. Door het groot aantal deelnames kunnen we pas in de week van maandag 4 april starten met de trainingen. Mogelijk start de jeugd al eerder. Dit laten we zo snel mogelijk weten.

Wanneer hoor je meer over de planning?

Uiterlijk woensdag 30 maart ontvang je bericht over jouw trainingstijd. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *