Mijn kind vond de proeflessen van het Talent leuk, hoe nu verder?

Na de leuke tennislessen voor de schoolkinderen van Het Talent, kregen we maar liefst 20 enthousiaste aanmeldingen. Heel veel kinderen hebben nu op 2 dinsdagmiddagen een officiële proefles gehad. Jouw zoon of dochter is misschien wel een van hen.
Vind jouw kind tennis leuk en wilt hij/zij graag ‘echt’ tennissen? Lees dan goed verder wat de mogelijkheden zijn.

Beperkt plek op dinsdagmiddag of vrijdagmiddag

Meer dan 200 kinderen nemen op dit moment deel aan de reeks van 20 zomertrainingen. Deze reeks duurt t/m eind oktober. Eigenlijk zitten we al helemaal vol, maar we hebben ons best gedaan om toch nog wat extra ruimte te creëren.

1. Training op dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur
2. Training op vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur

  • In totaal trainen er altijd maximaal 10 kinderen in een groep. Als er 6 kinderen in 1 groep zitten, dan kiezen we ervoor om de les in te korten tot 45 minuten.
  • Op basis van onze indrukken van de proeflessen, zorgen wij voor een zo goed mogelijke indeling. Daarbij letten we op motorische vaardigheden, leeftijd en hoe goed kinderen bij elkaar passen op sociaal gebied.
Laat uiterlijk donderdag 1 juli weten of jouw kind doorgaat met tennissen

Wij horen graag per mail of jouw kind doorgaat met trainen. Geef daarbij aan wat de beschikbaarheid is op de dinsdag en vrijdag. Het helpt ons enorm als jullie hier flexibel instaan, zodat wij zo veel mogelijk kinderen kunnen plaatsen.

Praktische informatie: kosten en lidmaatschap

Samen met tennisvereniging LLTV werken wij met het Alles in 1 lidmaatschap. Je betaalt dan een vast bedrag per maand voor de tennisles en een vast bedrag per maand voor het lidmaatschap.
Omdat de reeks tennislessen al is gestart, wordt het bedrag naar rato aangepast. Deelname tot en met oktober kost € 77,32. Wanneer een kind tussentijds instroomt, sturen wij eenmalig een betaalverzoek voor dat bedrag.
Daarnaast betaal je €9,17 per maand voor het lidmaatschap bij LLTV.

Tips voor de eerste echte tennisles: https://slagvaardigtennis.nl/de-eerste-tennisles-van-mijn-kind/
Uitleg over Tenniskids: https://slagvaardigtennis.nl/uitleg-tenniskids/


Tennisracket en clubshirt als onderdeel van het Alles in 1 pakket

Onderdeel van het Alles in 1 pakket is het clubshirt. Daarnaast krijgt jouw kind een tennisracket of een tegoedbon van Snelders Sport 2000 in Elst.

Uiterlijk zondag 4 juli ontvang je bericht

Nadat we alle reacties hebben verwerkt, zullen wij de groepen indelen. Bij voldoende animo starten de lessen op dinsdag 6 juli en vrijdag 9 juli. Uiterlijk zondag 4 juli ontvang je per mail bericht van ons.

Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

Twan Peters en Luuk Kool
06 51398606
training@slagvaardigtennis.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *