Inschrijving zomercyclus geopend

De wintertrainingen zijn bijna afgerond. Tijd om je in te schrijven voor de serie van 20 zomertrainingen. Deze trainingen beginnen in de week van 4 april (mogelijk al 28 maart, als er voldoende banen beschikbaar zijn tijdens het Open Toernooi) en duren tot en met eind oktober.
De jeugd vanaf de groene bal kan zich inschrijven voor 2 keer per week trainen. Als volwassene heb je keuze uit trainen in een kleine groep of trainen in een grote groep.
Meer informatie over de lespakketten.


Aanmelden via Your Tennis

Je kunt je aanmelden voor de zomertrainingen t/m dinsdag 15 maart via Your Tennis. Heb je dat nog niet eerder gedaan? Hier lees je de instructies voor aanmelden via YourTennis.


Welk pakket kan ik het beste kiezen?

Voor de trainingen geldt: hoe kleiner de groep, hoe meer aandacht je krijgt. Je krijgt in een groep van 4 personen meer persoonlijke aandacht van de train(st)er. Hij of zij kan na een aanwijzing wat langer bij jou blijven kijken en gerichte feedback geven. In een groep van 8 personen verdeelt de train(st)er de aandacht over meer personen. Dat maakt dat je in een groep van 4 personen sneller vooruitgang zal boeken dan in een grote groep, wat het prijsverschil mogelijk voor jou de moeite waard maakt.

Tip: als je een doordeweekse dag overdag beschikbaar bent, is dat een goede optie. Voordelen van overdag trainen:

  • Veel spelers geven aan dat dit een fijne afwisseling is van een werkdag of een fijne invulling van een vrije dag.
  • Je hebt een grotere kans om ingedeeld te worden als je overdag traint.
  • Overdag zijn er meer banen beschikbaar, waardoor er vaak ruimte is om een extra baan te gebruiken. Dat is vaak fijner oefenen.
  • Je krijgt korting bij overdag trainen.

Is er voor iedereen trainingsplek?

In de vorige lesperiodes heeft iedereen altijd een lesoptie aangeboden gekregen. Met ruim 550 lessers in de afgelopen winterperiode zijn er weinig plekken meer over.

Hoe heb ik de beste kans om geplaatst te worden?

  • Als je overdag beschikbaar bent, dan heb je meer kans om geplaatst te worden. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze trainingsoptie.
  • Hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans dat je ingedeeld wordt. Met name als je beschikbaar bent tussen 18-20u en 21 en 22 uur.
  • Voor de jeugd geldt: geef zo’n ruim mogelijke beschikbaarheid op. De vrijdag zit heel erg vol. Er is meer plek, als jouw zoon of dochter ook op een andere dag kan trainen.

Lesreglement en leswekenoverzicht

Bekijk het lesreglement
Ga naar het leswekenoverzicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *