Vanaf zondag traint iedereen weer ‘normaal’

Na weken van beperkingen, hoorden we vrijdagavond 14 januari goed nieuws: alle beperkingen qua tijd en groepsgrootte voor binnen en buitensporten worden opgeheven. Dit betekent dat we per direct met vier personen op één baan mogen trainen.

Wat betekent dit concreet:
  • Vanaf zondag 16 januari traint iedere trainingsgroep op de oorspronkelijke lestijd van deze lescyclus.
  • De jeugd die binnen traint in gymzaal De Spil, kan ook weer binnen trainen.
  • Voor de volwassenen-groepen met een roulatiesysteem, houden we het schema aan zoals dat al in het groepsdocument en in de appfoto staat.
  • Het extra trainingsmoment van zaterdag 15 januari gaat sowieso door. Jullie horen nog wat we met de overige momenten doen.
Ik ben op minder trainingsmomenten uitgekomen, wat nu?

Sinds begin december zijn er 152 extra trainingsmomenten aangeboden op de beperkte momenten dat dit mogelijk was. Zo hebben veel spelers toch nog kunnen trainen. Dit geldt niet voor iedereen.
We staan zelf ook het liefste op de baan en bieden daarom later deze lesperiode nog een aantal trainingsmomenten aan in het weekend.
Bovendien willen we deze lockdown-periode afsluiten met een toernooi voor elk label (A t/m E). Hierover ontvang je later nog meer informatie.

Kan ik niet mijn lesgeld terugkrijgen?

We snappen uiteraard dat het vervelend is als je trainingen hebt gemist. In ons lesreglement staat dat overmachtsituaties zoals corona geen reden zijn voor restitutie van het lesgeld. Hierin speelt mee dat er geen steunpakketten zijn voor de trainers die lesgeven.
Sinds begin december heb je nu maximaal 5 trainingen gemist. Met de eerder aangeboden opties en de weekendopties die nog volgen kunnen deze trainingen nog ingehaald worden. Bovendien zijn er vaak genoeg vrije plekken in trainingsgroepen.


Wil je gebruikmaken van de nieuwe extra trainingsopties?


Vul jouw gegevens in, zodat we weten dat jij graag nog extra traint. Je hoort dan de komende week of wekend wat de extra momenten zijn.

Formulier invullen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *