Hoe ver zijn we met de wintertraining?

Doordat we een winter zonder sneeuwval hebben gehad, zijn jullie op de meeste dagen eerder klaar met de wintertrainingen.
Aangezien we waarschijnlijk pas in april starten met de zomertrainingen, betekent dit dat maart een rustige trainingsmaand is. Een goed moment voor extra jeugdtrainingen en competitietrainingen voor de volwassenen.


Overzicht per trainingsdag

 • Maandag
  Je hebt nog één training als je op maandag traint, dat is op maandag 7 maart.
 • Dinsdag
  Op dinsdag is de training een keer niet doorgegaan door slecht weer. Daarom heb je nog twee trainingen, op 8 en 15 maart.
 • Woensdag
  Ook de woensdag loopt voor op schema. Daarom is er alleen nog training op woensdag 9 maart. Met uitzondering van de jeugdtraining bij Twan van 17.30 tot 18.30 uur (inhaaltraining op woensdag 16 maart) en de training bij Luuk van 13.45-14.45 (inhaaltraining op woensdag 16 maart).
 • Donderdag
  De jeugd- en avondgroepen hebben donderdag 10 maart hun laatste training. De ochtendroep van 9.00- 10.00 uur bij Luuk heeft pech gehad met het weer. Daarom zijn er inhaalmomenten op 17, 24 en waarschijnlijk 31 maart.
 • Vrijdag
  Train je op vrijdag? Dan heb je vaak te maken gehad met slecht weer, zoals storm. Daarom train jij nog op 11, 18 en 25 maart. Sommige jeugdgroepen trainen nog een keer extra. Mogelijk wordt 25 maart. Daarover ontvangen jullie nog bericht.
 • Zondag
  Op zondag trainen jullie nog op zondag 6 en 13 maart. Op zondag 20 maart is er voor de groep van 9.00 en 12.00 uur een inhaaltraining.
  Update: de les van 6 maart is niet ingehaald. Jullie krijgen vermoedelijk les op 27 maart. Dit horen jullie nog als het schema van het Open Toernooi bekend is.

Extra jeugdtrainingen in maart

Eind maart (Tenniskids) en begin april start de competitie. Juist dan is continuïteit voor kinderen belangrijk. Daarom bieden wij samen met de tennisclub LLTV gratis jeugdtrainingen aan in de week van 14 en van 21 maart. Meer informatie volgt snel.
In de week van 28 maart is het LOTje, het Lents Open Toernooi voor de jeugd. Kinderen die spelen in groen en geel kunnen meedoen. Voor de jongste jeugd van Blauw, Rood en Oranje komt er mogelijk een instuifmoment in de week van 28 maart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *