Inhaalmomenten door vervanging banen

Op 13 juni beginnen de werkzaamheden voor het vervangen van de tennisbanen bij de LLTV. Dit betekent dat er in de twee daaropvolgende weken geen training is.
De werkzaamheden zijn in dezelfde periode als dat wij eigenlijk een inhaalweekend hadden gepland. Dit maakt de ruimte voor inhaalmomenten beperkt en daarom wijken we in sommige gevallen uit naar de vakantieperiode.
Let op: we proberen onderstaand schema zo veel mogelijk aan te houden. Als het nodig is om andere of extra inhaalmomenten te plannen, dan brengen we wijzigingen aan. Hierover communiceren we jullie zo snel mogelijk.

Wanneer is er geen training?

Alle trainingen in de week van 13 en 20 juni gaan niet door. Alleen als het baanonderhoud eerder klaar is, wijken we hiervan af. Die kans is echter heel klein.
In de week van 20 juni stonden eigenlijk de Clubkampioenschappen op het programma. Voor de jeugd en de grote groepen bij volwassenen telde deze week als trainingsweek. De kleine volwassenengroepen (met uitzondering van de maandag) missen deze trainingsweek niet, omdat de Clubkampioenschappen voor hen niet als trainingsweek gelden.

Wanneer zijn de inhaaltrainingen?

We hebben geprobeerd om zo veel mogelijk één lijn te trekken als trainersteam. In praktijk kan het zijn dat er soms verschillen zijn. Kijk hieronder goed wanneer jouw inhaaltraining gepland staat. Bovendien noemen wij deze momenten nog als we jullie zien op de tennisbaan tijdens een training.

  • Volwassenengroepen Floris en Carina

De volwassenengroepen van Floris en Carina trainen in de week van 2 mei. Ook de jeugdgroepen op maandag van Carina en Floris trainen dan.
Op donderdag (Floris) en vrijdag (Carina) is er voor deze groepen geen training. De volwassenengroepen van Floris op donderdag trainen op Hemelsvaartdag (26 mei).

  • Volwassenengroepen Luuk

Train je op dinsdag, woensdag of vrijdag bij Luuk? Dan heb je 3 (dinsdag) of 4 (woensdag) of 6 (vrijdag) mei gewoon training. Behalve de groepen die op donderdag- en vrijdagochtend trainen.

  • Volwassenengroepen Bram

Train je bij Bram? Hij geeft aan jullie een inhaalmoment door voor het weekend van 11 en 12 juni.
De groepen die op donderdag trainen bij Bram, hebben ook een inhaalmoment op Hemelvaartsdag (26 mei).

  • Volwassenengroepen Twan

Train je op maandag bij Twan? Dan heb je training op maandag 2 mei (met uitzondering van de groep die traint van 20.00-21.00u).
De groepen die op donderdag trainen bij Twan, halen ook in op Hemelvaartsdag (26 mei).

  • Volwassenengroepen die overdag trainen

De groepen die op woensdag, donderdag of vrijdag overdag trainen, hebben meer ruimte om de lessen in te halen. Bijvoorbeeld door een aantal keer 75 minuten te trainen. Bovendien trainen jullie door tijdens de week van het Lents Open Toernooi. Dat is de week van 11 juli. Door deze extra ruimte, hebben jullie geen inhaalmoment tijdens de meivakantie.

  • Alle groepen op donderdag trainen op Hemelvaartsdag

De volwassenen die trainen op donderdag bij Bram, Twan en Floris, hebben training op Hemelvaartsdag, op 26 mei.

Inhaalweekenden volwassenen

Behalve bovenstaande momenten plannen we nog een inhaalweekend. Dit is waarschijnlijk in het weekend van 11 of 12 juni. Mogelijk heb je dan een thematraining, zoals wedstrijdtrainingen. Hierover hoor je zo snel mogelijk meer.

Wanneer traint de jeugd?

De jeugd is al één week eerder begonnen met de trainingen. Dat maakt dat de noodzaak van een inhaaltraining bij hen minder groot is (behalve op maandag). Voor de jeugd plannen we daarom nu nog bijna geen inhaaltrainingen.

Maandag 2 mei gewoon training voor jeugd
Traint jouw zoon of dochter op maandag? Dan heeft hij/zij training op maandag 2 mei.

Op donderdag 26 mei trainen de jeugdgroepen van Twan
De eerste training op donderdag ging niet door bij Twan, omdat hij ziek was. Daarom trainen jullie op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)

Ben je verhinderd? Laat het ons weten.


In praktijk zijn niet alle spelers aanwezig tijdens trainingen. Kan je een keer niet trainen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dan kunnen wij andere spelers vragen om mee te trainen. Op deze manier komt iedereen aan meer dan voldoende trainingsmomenten.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *