Carina officieel in bezit van diploma

Sinds deze zomercyclus geeft Carina Krijnsen les voor onze tennisschool. Hoewel zij bij de start van de cyclus haar opleiding nog niet had afgerond, kreeg ze van de KNLTB-docenten goedkeuring om al te starten. Goed nieuws: Carina is met een zeer goede beoordeling geslaagd voor haar Tennisleraar 3 examen.

“Ik ben nog veel meer te weten gekomen over het tennisspel”

Carina blikt tevreden terug op het afgelopen half jaar waarin ze elke vrijdag in Driebergen de trainersopleiding volgde. “Na een intensieve opleiding van een half jaar ga ik vanaf nu met dit diploma de tennisbaan op. Hoewel ik zelf al 25 jaar (top)tenniservaring heb, ben ik nog zoveel meer te weten gekomen over tennis en het trainersvak. Door te leren over de technische, tactische, fysieke en mentale onderdelen van ons mooie spelletje. Maar vooral door te doen en op de baan te staan met veel verschillende spelers. Ik kijk uit naar een mooi en zonnig zomerseizoen. Tot op de tennisbaan!”

Wanneer geeft Carina training?

Carina geeft training in Lent op maandagavond, woensdag (middag en avond) en vrijdagochtend. Daarnaast is ze actief als speelster van het eerste damesteam van LLTV. Dit team speelt op zaterdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *