Indeling zomertraining: 529 tennissers geplaatst

Wat zijn we ontzettend blij met jullie enthousiasme over de trainingen. Maar liefst 529 tennissers hebben zich ingeschreven en we hebben jullie allemaal kunnen plaatsen. Dit was niet gelukt zonder jullie flexibiliteit.
De afgelopen 1,5 week waren we heel druk met het plannen en we zijn blij dat iedereen training kan volgen. Tot op de tennisbaan!

1e training: dinsdag 6 april

Op maandag 5 april is er geen training, omdat het dan tweede paasdag is. We starten op dinsdag 6 april.
Verder is geen training op donderdag 13 mei (Hemelvaart), 24 mei (tweede pinksterdag), tijdens het Lents Open Toernooi (12-18 juli) en in de zomervakantie (19 juli t/m 27 augustus).

Cyclus van 20 weken, Clubkampioenschappen tellen mee

Deze zomertrainingen bestaan uit 20 trainingen. We geloven in continuïteit en dat bereik je makkelijker met een langere lescyclus. Deelname aan de Clubkampioenschappen telt voor de grote groepen mee als training. Wij zijn dan als trainer op het park aanwezig en gebruiken deze week ook om jullie wedstrijden te bekijken en leerpunten te ontdekken.

Nieuwe trainer: Hein Roth

Door de enorme vraag naar les hebben wij een extra trainer op het park rondlopen. Hein Roth start op dinsdag 6 april om ons team te versterken en jullie tennisvaardigheden te verbeteren. Welkom Hein!

Leswekenoverzicht

In de bijlage vinden jullie het leswekenoverzicht. Zoals je misschien ziet, is er voor de maandag nog geen 20e training gepland. Dit doen we zo snel mogelijk. Ook laten we snel weten wat de vaste inhaaldata worden, stel dat een training een keer uitvalt.


Groepsapps worden uiterlijk maandag 5 april aangemaakt

Zoals jullie gewend zijn, werken we met groepsapps. Deze maken we nog aan en zullen uiterlijk maandag 5 april klaar zijn.


Vragen?


Laat het ons weten via mail of telefoon/app.

training@slagvaardigtennis.nl
Luuk: 06 51398606
Twan: 06 18701083

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *