Mijn kind vindt tennis leuk, hoe verder?

Wees er snel bij, inschrijven kan t/m 21 maart

Wat leuk dat jouw kind een fijne middag heeft gehad op zaterdag 20 maart. Ook wij waren erg enthousiast over de inzet en het plezier van de kinderen. We leggen je graag uit hoe jij jouw zoon of dochter kunt aanmelden.

Inschrijven tennisles

In de week van 5 starten we met een nieuwe reeks lessen. T/m eind oktober krijgen de kinderen 20 lessen en leren ze heel veel bij. Wij geven les volgens de methodiek van Tenniskids, zodat de oefenstof aansluit bij de vaardigheden en belevingswereld van de leeftijd van jouw kind.

4 en 5 jaar: Tenniskids Blauw

We oefenen in de lessen op een speelse manier allerlei bewegingsvaardigheden, met en zonder tennisracket. Denk hierbij aan het oefenen op coördinatie, reactievermogen, orientatie, ritme en balans. Zo krijgt jouw kind de ideale basis om goed te leren tennissen!
Deze lessen bieden we alle dagen van de week aan. Uiteraard afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van andere kinderen.

Kosten: € 22,50, per maand. Inclusief racket, 20 tennislessen van 45 minuten, lidmaatschap en activiteiten.
Let op: bij inschrijving is jouw kind minimaal t/m oktober 2021 lid.


6-8 jaar: tenniskids rood

Op een speelse manier leert jouw kind de basis van het tennisspel. De kinderen werken veel samen in de les en worden uitgedaagd, bijvoorbeeld door het spelen van korte wedstrijdjes.
De tennislessen zijn op maandag, woensdag en vrijdag. Daarnaast is er elke dinsdag en donderdag instuif. Kinderen mogen altijd komen, dit is namelijk onderdeel van het Alles in 1 lidmaatschap waar je als ouder voor betaalt. Behalve het vaste lesmoment op maandag, woensdag of vrijdag, kan jouw kind dus ook op dinsdag en/of donderdag komen. Dus zelfs 3x totaal.

Kosten: € 28,50, per maand. Inclusief racket, 20 tennislessen van 1 uur, lidmaatschap, mogelijkheid instuif op dinsdag en donderdag en activiteiten zoals competitie.
Let op: bij inschrijving is jouw kind minimaal t/m oktober 2021 lid.


Alles in 1 lidmaatschap

Vanaf april start de vereniging samen met Tennisschool Slagvaardig met Alles in 1. Wel zo overzichtelijk, omdat er elke maand een vast bedrag wordt afgeschreven.

Tennisracket en kleding voor mijn kind

Kinderen krijgen via het Alles in 1 lidmaatschap een tennisracket. Tot die tijd mogen ze een racket lenen van onze Tennisschool. Daarnaast is het belangrijk dat ze in sportkleding op de tennisbaan komen en met sportschoenen. Bij voorkeur met echte tennisschoenen of anders in ieder geval op schoenen met een goed profiel (geen noppen).

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Hopelijk tot snel op de baan.

Twan Peters, 06 18701083
Luuk Kool, 06 51398606

training@slagvaardigtennis.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *