Hoe ver zijn we met de zomercyclus?

Van 13 tot en met 26 juni wordt er niet getraind* in Lent. In deze periode worden namelijk de banen vervangen.
De afgelopen weken hebben jullie al verschillende inhaaltrainingen gehad. Ook deed een groot deel van de volwassenen-lessers mee aan het ‘Laatste kunstgras toernooi’ op 12 juni, wat voor veel groepen als les telde.
Hierdoor liggen de trainingen van de zomercyclus weer goed op schema.

*Als de banen eerder klaar zijn dan verwacht, dan heb je gewoon training. Dit geldt zowel voor de jeugd- als seniorengroepen. Mogelijk is dit dan later in de onderhoudsperiode, bijvoorbeeld 22, 23 of 24 juni. Hierover communiceren we dan zo snel mogelijk.

Volwassenen: bijna alle groepen lopen op schema

Door de inhaalmomenten en het toernooi op 12 juni, zijn vrijwel alle groepen weer bij. Zeker omdat we op alle dagen trainen in de week van 17 tot en met 21 oktober.

Welke volwassenen-groepen hebben nog een inhaalmoment?

  • De trainingsgroepen op maandag van Carina en Twan. Zij plannen met jullie nog een inhaalmoment.
  • De trainingsgroep op maandag van 21 tot 22 uur bij Floris.
  • De trainingsgroepen die op woensdag, donderdag en vrijdag overdag trainen bij Carina (geldt niet voor 10.00 tot 11.00 uur), Twan en Luuk.
    Deze groepen trainen allemaal in de week van het Lents Open Toernooi (11 t/m 15 juli).
Wil je nog vaker inhalen?

Heb je een aantal keer een training gemist, of kon je niet op de inhaalmomenten? Als er plek is in een andere groep en wij dit tijdig weten, dan proberen we altijd andere lessers blij te maken met een extra trainingsoptie. Lijkt dit jou wat? Laat het ons dan weten via een app (06 19573800) of mail (training@slagvaardigtennis.nl).

Status jeugdlessen: inhaal trainingsweek van 11 tot en met 15 juli

Vrijwel alle jeugdgroepen lopen goed op schema. De kinderen die op dinsdag en donderdag trainen (behalve op donderdag bij Twan) komen zelfs nu al op het totale aantal van twintig lesweken uit.
Voor de kinderen die trainen op maandag, woensdag en vrijdag organiseren we nog een trainingsmoment in de week van het Lents Open Toernooi. Dat is van 11 tot en met 15 juli. Meer informatie volgt snel.

Wat gebeurt er met de banen?

De kunstgrasbanen liggen er nu al meer dan 15 jaar in. Daarom werd het tijd voor nieuwe banen bij LLTV. Vanaf eind juni liggen er tien nieuwe smashcourt-banen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *