Teamontwikkeling op de tennisbaan, durf jij het aan?

Hoe haal je het maximale uit je team? En op welke manier kan je als collega’s het beste samenwerken? Typische onderwerpen voor een teamdag. Maar hoe zorg je ervoor dat het een echt nuttige dag wordt, waarbij ontspanning en leren beiden aan bod komen? Dat kan bij Tennisschool Slagvaardig onder leiding van Carina Krijnsen en Luuk Kool, waar je met jouw team een onvergetelijke teamdag beleeft op en rond de tennisbaan.

De tennisbaan: de ideale plek voor een teamdag

De tennisbaan is een prachtig podium om sport en spel te koppelen aan het mentale vermogen van mensen en de samenwerking binnen een team. Tennis is bij uitstek de sport voor het (bij)stellen van doelen, het behalen van resultaten, omgaan met teleurstellingen én het trainen van doorzettingsvermogen. 

De meeste mensen leren door daadwerkelijk te doen en te ervaren. Dat geldt waarschijnlijk ook voor jou en je collega’s.
In de verrijkte omgeving met sport en spel verbetert het leergedrag waardoor onze hersenen in staat zijn om meer verbindingen te leggen. Jouw team krijgt oefeningen op en naast de tennisbaan. Dit geeft jullie team inzicht in onderlinge patronen, drijfveren en werkplezier. Hierbij krijgen jullie deskundige procesbegeleiding van Carina en Luuk.

Een teamdag op maat

Tijdens een intakegesprek nemen we het doel van de teamdag door. Dit kan voor elk team of bedrijf net wat anders zijn. Enkele voorbeelden van de teamdag op de tennisbaan:

  • Ontdek elkaars werkmotieven: koppeling tussen tennis en werkplezier.
  • Vaardigheidstraining: kom er op de tennisbaan achter welke vaardigheden het team al heeft en welke vaardigheden het nog verder zou willen ontwikkelen. 
  • Resultaatgerichte teamdag: focus op doelen (bij)stellen, agile werken en de vaardigheden die hiervoor nodig zijn.

Bovenal wordt het een gezellige en sportieve dag op de tennisbaan. En natuurlijk kunnen jullie ook genieten van lekker eten en drinken.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op met Luuk (06 19573800) of Carina (06 28127527).

Wie weet, tot snel op de tennisbaan!

Kosten, tijdstip en locatie

Afhankelijk van de wensen van het team geven wij een indicatie van de prijs. Voor de teamdag maken wij gebruik van de tennisbanen van LLTV in Lent. Andere opties zijn ook bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Over Luuk 

Fanatieke tennisser, trainer en creatieve marketeer met een werkverleden bij VGZ en NS. Zoekt graag de dynamiek op. Met veel toewijding en enthousiasme leert Luuk tennissers alles over techniek en tactiek én maakt tastbaar hoe dit te verbeteren is. Op een creatieve manier verbindt hij boeiende oefeningen op de tennisbaan aan werkmotieven, gedrag en vaardigheden. 
https://www.linkedin.com/in/luukkool/

Over Carina 

Fanatieke tennisster, trainster en organisatieadviseur die graag in beweging is. Met oprechte interesse en persoonlijke aandacht onderzoekt Carina samen met een team de drijfveren, kwaliteiten en werkmotieven. Met een glimlach en aandacht voor het proces creëert zij energie door de vragen te stellen die gesteld moeten worden. Carina heeft een open kijk op mensen en zaken en tegelijkertijd een scherp oog op de gestelde doelen en resultaten. 
https://www.linkedin.com/in/carinakrijnsen/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *