Hoe gaat het trainen in 2022 verder?

Hoogste tijd om weer lekker te sporten en de kerstkilo’s eraf te trainen.
Tot en met in ieder geval 14 januari mogen we nog met maximaal 2 personen per baan trainen en dit kan tot slechts 17.00 uur.

Trainingsopties t/m vrijdag 14 januari

In de eerste trainingsweek trainen jullie nog via de aangepaste opties zoals ook in december het geval was. Dit betekent:

  • De jeugd traint op de aangepaste tijden
    • Helaas kan er niet getraind worden in gymzaal De Spil. De training op maandag en dinsdag vinden buiten plaats. De trainingen van vrijdag gaan helaas niet door. De groep die traint op vrijdag van 14.30 tot 15.30 uur mag aansluiten bij andere vergelijkbare groepen in die week. Graag hiervoor contact opnemen met de trainers.
    • De trainingen t/m 17uur zijn deels aangepast qua trainingstijd. We hanteren hier hetzelfde schema als in december.
    • De oudste jeugd traint op zondag 9 en zondag 16 december.
  • De volwassenen kunnen zich inschrijven voor extra trainingsopties.

Hoe trainen we vanaf 15 januari?

Waarschijnlijk horen we dinsdag 11 januari of trainen na 17.00 uur weer mogelijk is en/of we met meer spelers per baan mogen trainen. Dit is enorm van invloed op hoe we verder gaan trainen.

De volwassenen kunnen zich inschrijven voor extra opties t/m zaterdag 22 januari. Schijf je hiervoor alvast in. Als bekend is welke regels gelden voor amateursport na 14 januari, hoor je zo snel mogelijk van ons hoe de trainingen verder gaan.


Link naar inschrijfformulier extra trainingsopties volwassenen

Schrijf je uiterlijk vrijdag 7 januari in via deze link:

Vragen?

Ook voor ons is dit een overmachtsituatie. Sinds december proberen we binnen de beperkte mogelijkheden jullie zo veel mogelijk trainingsopties aan te bieden. Dit vraagt veel flexibiliteit, van ons en ook van jullie.
Veel van jullie hebben laten weten heel blij te zijn met de geboden mogelijkheden. Kom jij minder aan trainen toe of zie je andere mogelijkheden? Neem dan zeker even contact op. We horen dat liever in deze fase, dan later richting het einde van deze wintercyclus.
Als je nog andere vragen hebt of iets onduidelijk is, bel of mail ons dan gerust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *