Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor de tennistraining?

Vrijdagavond 26 november heeft demissionair premier Mark Rutte nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze gaan in op zondag 28 november en hebben vermoedelijk ook invloed op de tennistrainingen.
Hoewel mentale en fysieke gezondheid van iedereen het allerbelangrijkste is, vinden we het erg vervelend dat sommige tennistrainingen niet doorgaan. Juist nu is sporten erg belangrijk zo denken wij. Toch proberen we het in perspectief te zien en wensen we vooral dat iedereen gezond is en blijft.

Wat staat er in het lesreglement over corona-maatregelen?

In ons lesreglement staat dat beperkingen door corona-maatregelen als overmacht-situatie worden gezien waar Tennisschool Slagvaardig niet verantwoordelijk voor is. In principe worden de trainingen daarom niet ingehaald. Echter: wij vinden het belangrijk dat iedereen toch nog kan sporten en daarom denken wij na over passende alternatieven.

Wat gebeurt er met de jeugdtrainingen?

Sommige jeugdgroepen trainen na 17u. Ook voor hen gaan we op zoek naar een passende oplossing. Mogelijk voegen we een aantal jeugdgroepen samen.

Later dit weekend horen jullie meer

Of we een passend alternatief kunnen bieden en in welke vorm, horen jullie later dit weekend. Deze communicatie lees je sowieso via de groepsapps die elke trainingsgroep heeft.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *