Nieuwe trainingsopties 13 t/m 24 december

Deze weken vragen om flexibiliteit. Zowel bij jullie als bij ons. Gelukkig hebben bijna 240 volwassenen minimaal 1 keer getraind na deze eerste 2 lockdown-weken . De meeste spelers hebben zelfs al 2 keer of vaker getraind.
De week van 13 t/m 19 december kunnen jullie doordeweeks nog niet na 17.00 uur trainen. Daarom hebben we nieuwe opties voor jullie beschikbaar.
We hebben ons daarbij zo veel mogelijk gefocust op de weekenddagen en de tijden die nu doordeweeks populair blijken te zijn voor de extra trainingen.


Hoe schrijf je je in?

Inschrijven kan weer via het daarvoor gemaakte formulier. Geef de groepsletter door die in jouw groep staat en vink één of meerdere opties aan dat je beschikbaar bent.
Het helpt ons in de planning als je het formulier uiterlijk vrijdag 10 december wilt invullen. Als we je kunnen indelen, proberen we jou uiterlijk 24 uur van tevoren een mail te sturen.

Wat gebeurt er in de week van 20 t/m 26 december?

Hoe alles eruit komt te zien in de week van 20 t/m 26 december hangt af van de persconferentie op 14 december. Voor zover we dat nu kunnen inschatten, zijn er 2 scenario’s:

  1. De lockdown na 17 uur duurt nog wat langer. In dat geval werken we nog met de aangepaste trainingstijden (m.u.v. het weekend vanwege kerst). Daarvoor kan je je al aanmelden via het formulier.
  2. Vanaf 20 december mag er gewoon weer getraind na 17.00 uur. In dat geval hanteren we de reguliere trainingstijden.

Wat gebeurt er met de trainingen van de jeugd de komende weken?

In de week van 13 t/m 19 december traint de jeugd op dezelfde momenten zoals ze dat u in de eerste weken van de lockdown doen.

  1. Gelden de maatregelen nog langer? Dan traint de jeugd ook in de week van 20 t/m 26 december op de aangepaste tijden. De trainingen in het weekend komen dan te vervallen vanwege kerst.
  2. Als er gewoon weer na 17.00 uur getraind mag worden, dan traint iedereen gewoon weer op het normale tijdstip zoals aan het begin van deze wintercyclus.

En hoe trainen we daarna?

Wij denken dat het weinig zin heeft om heel veel weken vooruit te kijken. In de kerstvakantie zijn er geen trainingen gepland. Maandag 10 januari 2022 beginnen de trainingen weer en we wensen dat alles dan weer normaal is.
Onze verwachting is dat de meeste tennissers dan het aantal trainingen heeft gevolgd dat ze normaal ook zouden volgen. Als dat niet het geval is, komen er in de periode januari t/m maart waarschijnlijk nog vaak genoeg kansen voorbij om mee te trainen in andere trainingsgroepen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *