Nieuwe trainer: Patrice Cazeaux

Wij zijn heel blij dat we een nieuwe trainer hebben binnen onze tennisschool. Patrice Cazeaux gaat de komende weken lesgeven op de maandagavond in Lent en op de woensdagavond in Weurt. Hiermee vult hij het gat in dat ontstond door het uitvallen van Carina (sabbatical) en Nico (stage in het buitenland).
Tegelijk met het lesgeven volgt Patrice de tennistrainer A-opleiding van de KNLTB. Hij mag al direct lesgeven. Gezien zijn ervaring als tennisser en passie voor het spel hebben wij het volste vertrouwen in zijn kwaliteiten.
Patrice stelt zich graag aan jullie voor.

Sinds ik lid ben geworden bij de LLTV heb ik wel eens de opmerkingen gekregen: “Ben jij er nu alweer” of “ slaap jij hier of zo?!” De opmerkingen hebben misschien te maken met het feit dat ik het spelletje heel leuk vind en graag een balletje sla! Waarom dan ook niet je werk ervan maken, of in ieder geval part-time naast mijn reguliere baan? Die keuze was vrij snel gemaakt. Daarom heb ik mij vervolgens ingeschreven voor de opleiding om tennisleraar te worden. Deze opleiding start ik in september en verwacht deze omstreeks april 2024 afgerond te hebben. Parallel aan de opleiding heb ik het geluk dat ik reeds les mag geven op de maandagavond in Lent en de woensdagavond in Weurt. Voor degene die in mijn lesgroep zitten: Tot snel! Voor degene die de opmerkingen maakten vanwege mijn aanwezigheid op de club: Bedankt! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *