Inschrijving wintercyclus LLTV geopend

In de week van maandag 23 oktober beginnen de wintertrainingen. Inschrijven voor deze cyclus kan t/m uiterlijk zondag 1 oktober.

  • Reeks van 16 trainingen
  • Eind oktober t/m medio maart

Aanmelden via mijnsportles.nl

Je kunt je met jouw account in Mijn Sportles aanmelden voor de wintertrainingen.


Welke lespakketten zijn er?

Je hebt een ruime keuze, variërend in groepsgrootte en tijdstip.
Lees meer over onze lespakketten. We proberen zo veel mogelijk aan alle wensen te voldoen, maar zijn hierbij afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van de trainers.

Tip: kies voor een training overdag. Een heerlijke onderbreking van de werkdag of een invulling van een vrije dag. Bovendien is er vaak ruimte om op twee banen te trainen. Je krijgt korting op de overdagpakketten.

Is er voor iedereen plek?

De uitdaging om iedereen in te delen wordt steeds groter. Hoe flexibeler je bent, hoe groter de kans dat je geplaatst wordt. Voor nieuwe lessers geldt dat wij in eerste instantie ruimte aanbieden op de vrijdagavond.

Hoe heb ik de beste kans om geplaatst te worden?

  • Als je overdag beschikbaar bent, dan heb je meer kans om geplaatst te worden. Hierbij zijn wij wel afhankelijk van voldoende aanmeldingen van andere deelnemers en de planning van de trainers. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over deze trainingsoptie.
  • Hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans dat je ingedeeld wordt. Met name als je beschikbaar bent tussen 18-20u en 21 en 22 uur.
  • Ben je op vrijdagavond beschikbaar? Geef dat dan door. Hier is meestal de beste kans om geplaatst te worden.
  • Voor de jeugd geldt: geef zo’n ruim mogelijke beschikbaarheid op. De vrijdag zit heel erg vol. Er is meer plek, als jouw zoon of dochter ook op een andere dag kan trainen.

Lesreglement en leswekenoverzicht

Bekijk het lesreglement
Bekijk het leswekenoverzicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *