Hoe ver zijn we met de zomercyclus?

In april startte de zomercyclus van 20 trainingen. Vanaf 12 juli hebben we zomervakantie en we starten weer eind augustus met de clubkampioenschappen en de trainingen voor de kleine groepen en Tenniskids Blauw.

Hoeveel trainingen zijn er geweest?

Hoe ver je nu bent met je trainingen, hangt af van de dag wanneer je traint. Ook kan het zijn dat je met jouw trainer nog een training moet inhalen. Daarover ontvang je dan na de vakantie bericht.

Maandag: 12 van de 20 trainingen gegeven. Nog 8 te gaan.
Dinsdag: 12 van de 20 trainingen gegeven. Nog 8 te gaan.
Woensdag: 13 van de 20 trainingen gegeven. Nog 7 te gaan.
Donderdag: 13 van de 20 trainingen gegeven. Nog 7 te gaan.
Vrijdag: 13 van de 20 trainingen gegeven. Nog 7 te gaan.
Zondag: 13 van de 20 trainingen gegeven. Nog 7 te gaan.

Direct na de vakantie: Clubkampioenschappen tellen als training

26 augustus starten de Clubkampioenschappen voor zowel jeugd (enkel en dubbel) als senioren (alleen dubbel en mix).
Dit is misschien wel het leukste toernooi om aan mee te doen. Je speelt leuke wedstrijden op je eigen niveau en tegen bekenden en soms ook nog onbekenden van LLTV.
Zoals gecommuniceerd in het lesreglement tellen de Clubkampioenschappen voor de jeugd (behalve voor Tenniskids Blauw) en voor de grote seniorengroepen mee als 1 training. Wij zijn als trainers aanwezig om te kijken en om input op te halen voor de trainingen.


Inschrijven voor volwassenen en jeugd groen en geel

Kinderen die tennissen met de groene of gele bal kunnen zich via mijnknltb.toernooi.nl inschrijven. Dit geldt ook voor de volwassen.

Tip voor de volwassenen die trainen in een kleine groep van 4 of 5 personen: geef jouw lestijd door als verhindering voor de wedstrijden.

Clubkampioenschappen voor Tenniskids rood en oranje

Ook voor de kinderen tussen 6 en 10 jaar organiseren wij clubkampioenschappen. Meer informatie volgt nog. Op dit moment hoef je als ouder nog niet in te schrijven.
Wel is het handig om alvast een aantal data vrij te houden: woensdag 1 september, vrijdag 3 september en zondag 5 september.

Link naar het leswekenoverzicht

Via onderstaande link zie je het oorspronkelijke leswekenoverzicht. Deze wijkt mogelijk iets af van de huidige situatie, door bijvoorbeeld een uitgevallen training.

Inhaaldata

In het leswekenoverzicht zie je ook de inhaaldata. 28 en 29 augustus zijn de eerstvolgende inhaaldata. Loop je een training achter met jouw groep? Dan zullen deze momenten waarschijnlijk worden gebruikt. Hierover hoor je in augustus meer.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *